Καθαρισμός και Φροντίδα


 • Littmann Στηθοσκόπιο σωστά φορεμένο έξω από τον γιακά μιας λευκής

  Διατηρείτε το στηθοσκόπιό σας σε άριστη κατάσταση.

  Το 3M™ Littmann® Στηθοσκόπιο είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Ο τακτικός καθαρισμός του συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ακουστικής επίδοσης, παρατείνει τη διάρκεια της ζωής του στηθοσκοπίου και το κάνει να δείχνει λαμπερό σαν καινούργιο. • Χέρια καθαρίζουν τον αυλό ενός στηθοσκοπίου Littmann με πανάκι με οινόπνευμα.

  Φροντίδα για τους αυλούς των στηθοσκοπίων

  Όλα τα Littmann Στηθοσκόπια διαθέτουν πλέον αυλούς νέας γενιάς που διατηρούν το σχήμα και την ευκαμψία τους ακόμα και όταν διπλωθούν σφικτά στην τσέπη. Παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο, λόγω της βελτιωμένης αντοχής στις λιπαρές ουσίες του δέρματος και στο οινόπνευμα, ενώ έχει λιγότερες πιθανότητες συγκέντρωσης λεκέδων. Ωστόσο, είναι καλύτερο να φοράτε το στηθοσκόπιό σας έξω από τον γιακά, όταν αυτό είναι εφικτό.

  Ο αυλός νέας γενιάς δεν κατασκευάζεται από φυσικό ελαστικό λατέξ, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες υγείας με ευαισθησία και τους ασθενείς τους. Παράλληλα, για να συμβάλλει στην προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, ο αυλός νέας γενιάς δεν περιέχει φθαλικούς εστέρες.