Καταπολέμηση των Απομιμήσεων

Καταπολεμήστε τις απομιμήσεις με το πρόγραμμα «Authorized Littmann Stethoscope Distributor»

Η παγκόσμια κατασκευάστρια εταιρεία 3M προειδοποιεί ότι τα στηθοσκόπια-απομιμήσεις ενδέχεται να υποβαθμίσουν την κλινική διάγνωση. Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα καταχώρισης διανομέων που διεξάγεται στη Δυτική Ευρώπη εγγυάται την εγκυρότητα αγοράς του στηθοσκοπίου Littmann σας.

 • Ως επαγγελματίας στον τομέα της υγείας, χρειάζεστε τα εργαλεία που προμηθεύεστε από το εμπόριο να έχουν επιδόσεις αντίστοιχες των υψηλότερων προτύπων - και για αυτό το λόγο επιλέγετε στηθοσκόπιο Littmann από την 3M, που αποτελεί συνώνυμο της ακουστικής υπεροχής. Αλλά προσέχετε εξίσου από πού αγοράζετε το στηθοσκόπιο Littmann σας;

  Στο Internet αφθονούν οι τοποθεσίες πλειστηριασμών που προσφέρουν στηθοσκόπια Littmann σε τιμές ευκαιρίας – συχνά σε τιμή χαμηλότερη κατά 30 έως 40 τοις εκατό από την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης. Ο πωλητής ενδέχεται επίσης να διαφημίζει τις μεγάλες ποσότητες αποθέματος που διαθέτει. Αλλά ενώ σε όλους αρέσουν οι ευκαιρίες, εάν μία ευκαιρία φαίνεται να είναι πολύ καλή για να είναι όντως αληθινή, πιθανόν και να είναι παραπλανητική. Ορισμένες προσφορές μπορεί ακόμα και να προσεγγίζουν την τιμή λιανικής πώλησης και να σας εξαπατούν περισσότερο κάνοντάς σας να πιστεύετε ότι παίρνετε ένα γνήσιο προϊόν.

  Τα στηθοσκόπια-απομιμήσεις γίνονται ολοένα και πιο εκλεπτυσμένα και όμοια στην όψη με το γνήσιο είδος. Στα μάτια ενός μη ειδικού, το στηθοσκόπιο θα μοιάζει πιθανότατα με το πραγματικό, καθώς θα διαθέτει κουτί με την επωνυμία, ενημερωμένο χρώμα σωλήνα, κώδωνα με το λογότυπο Littmann, μαλακές ελιές και φυλλάδιο πληροφοριών προϊόντος. Μπορεί επίσης να έχει αριθμό παρτίδας, αριθμό σειράς, καθώς και πλαστό σήμα CE. Αλλά ποια είναι η απόδοσή του;

  «Τα στηθοσκόπια-απομιμήσεις μπορεί να μην παρέχουν την ίδια εξαιρετική ακουστική ποιότητα και εμβέλεια που έχει ένα γνήσιο προϊόν με την επωνυμία Littmann» λέει ο Jonathan Neachell, διευθυντής της 3M στη Δυτική Ευρώπη. «Αυτό μπορεί να σημαίνει υποβάθμιση της κλινικής διάγνωσης που κάνετε στους ασθενείς, επειδή δεν σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε το πλήρες φάσμα των ήχων του σώματος και στη σωστή ένταση. Τα στηθοσκόπια-απομιμήσεις μπορεί επίσης να κατασκευάζονται με υλικά κατώτερης σε σχέση με τα πρότυπα ποιότητας ή να μην διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά ενός γνήσιου στηθοσκοπίου Littmann» προσθέτει.

  Επομένως, πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το στηθοσκόπιο Littmann που διαθέτετε είναι γνήσιο; Αγοράζοντας πάντα από τοποθεσία επιχείρησης που φέρει το λογότυπο «Authorized 3M Littmann Stethoscope Distributor». Έχοντας πλέον επεκταθεί σε διανομείς εγκεκριμένους από την 3M ανά τη Δυτική Ευρώπη, το λογότυπο αντιπροσωπεύει τη διαβεβαίωση ότι αγοράζετε ένα προϊόν που προέρχεται από πολυετή επένδυση της 3M στην καινοτομία στον τομέα της στηθοσκόπησης. Καταπολεμήστε τις απομιμήσεις – αγοράζετε πάντα με εμπιστοσύνη από εξουσιοδοτημένο διανομέα με το σήμα «Authorized 3M Littmann Stethoscope Distributor».

  Σχετικά με την 3M
  Στην 3M, εφαρμόζουμε την επιστήμη με συνεργατικούς τρόπους προκειμένου να βελτιώνουμε καθημερινἀ τη ζωή των ανθρώπων. Με πωλήσεις της τάξης των $30 δισεκατομμυρίων, οι 90.000 εργαζόμενοί μας συνδέονται με πελάτες από όλον τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για τις δημιουργικές λύσεις που προσφέρει η 3M για την επίλυση των παγκόσμιων προβλημάτων στη διεύθυνση www.3M.com ή στο Twitter @3M ή @3MNewsroom.

  Η επωνυμία 3M είναι εμπορικό σήμα και η επωνυμία Littmann είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της εταιρείας 3M.


Πρόσθετες πηγές

 • Επτά λόγοι για τους οποίους οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες επιλέγουν Στηθοσκόπια Littmann.

 • Βρείτε το Στηθοσκόπιο Littmann που θέλετε πραγματικά σε ένα διαδικτυακό κατάστημα ή σε ένα τοπικό κατάστημα κοντά σας.

 • Βρείτε βοήθεια για την αγορά ενός στηθοσκοπίου και για την εκμάθηση της χρήσης του.